Σημαντική ανακοίνωση για την Γ Γυμνασίου

On 24 Μαρτίου 2021 by admin

ΔΗΛΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Παρακαλείσθε οι γονείς των μαθητών που φέτος φοιτούν στην Γ΄ Γυμνασίου να μπείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου και να κατεβάσετε το έντυπο: «Δήλωση στοιχείων – Επιλογή τύπου Λυκείου», που αφορά σε ποιο τύπο Λυκείου (Γενικό ή Επαγγελματικό ) επιθυμείτε  να φοιτήσουν τα παιδιά σας,  από την επόμενη σχολική χρονιά.

Αφού την συμπληρώσετε, θα πρέπει να την υπογράψετε  και οι δύο γονείς/κηδεμόνες του μαθητή/τριας και στην συνέχεια, αφού την σκανάρετε να την στείλετε στο mail του σχολείου (mail@1gym-aigal.att.sch.gr) μέχρι την Τετάρτη 31/3/21.

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να την  σκανάρετε, θα πρέπει να την φέρετε στο σχολείο υπογεγραμμένη ως εξής:

την Τρίτη 30/3/21 (9:00 – 13:00) οι γονείς των μαθητών των τμημάτων Γ1 και Γ2 και την Τετάρτη 31/3/20 (9:00 – 13:00) οι γονείς των μαθητών των τμημάτων Γ3 και Γ4.

Παρακαλείσθε να είστε όλοι συνεπείς στις ημερομηνίες, αφενός για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και αφετέρου γιατί πρέπει να στείλουμε τα στοιχεία στην Δευτεροβάθμια Διεύθυνση  έγκαιρα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΠΑΛ)

Την Τρίτη 30/3/21 το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω θα κάνει μια ενημέρωση τόσο για τους γονείς όσο και για τους μαθητές  του σχολείου μας που φέτος φοιτούν στην Γ΄ Γυμνασίου αναφορικά με το πρόγραμμα σπουδών και τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από την Επαγγελματική Εκπαίδευση. Η Ενημέρωση θα γίνει στις 18:30, ώστε να μπορέσετε όλοι να την παρακολουθήσετε και θα πρέπει να συνδεθείτε μέσω webex στο link:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/padavakis

                                                                       Με εκτίμηση

                                                               Η Διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *