σύλλογος γονέων & κηδεμόνων

On 27 Μαρτίου 2015 by admin
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  
  Διοικητικό Συμβούλιο  
     
Πρόεδρος : Ζωή Λίβα Παπαδοπούλου
Αντιπρόεδρος : Χριστίνα Σανακίδου Δεμαρτίνου
Γραμματέας : Ειρήνη Αντώναρου Χουροπούλου
Ταμίας : Γιώτα Αποστόλου Τσιμπλέκα
Μέλη : Δημήτρης Αποστόλου
    Βάσω Ανδρουτσοπούλου Γιώτα
    Λέλα Κιούρκου
     
     
Ένωση Συλλόγων Γονέων
   
Δημήτρης Αποστόλου  
Ζωή Λίβα Παπαδοπούλου  
Χριστίνα Σανακίδου Δεμαρτίνου  
   
   
   
Εξελεγκτική Επιτροπή
   
Αιμιλία Κιούρκου Μουρούνα  
Σωτήρης Λίβας  

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ανοικτό σε κάθε μέλος που θα ήθελε να προσφέρει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον πολύτιμο χρόνο του για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας προς όφελος του σχολείου και των παιδιών μας.

Μας βρίσκετε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  1. Στο Facebook: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω
  2. Στο Instagram: 1o_gumnasio
  3. Στο e-mail: syllogos1ogymaig@gmail.com

Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω σας καλωσορίζει και εύχεται σε εσάς και τις οικογένειές σας, υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία.

Ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας λειτουργεί σχεδόν 32 χρόνια. Σκοπός της ίδρυσης και της λειτουργίας του είναι η στενή συνεργασία με το σχολείο και ο συντονισμός της δράσης των γονέων. Επιπλέον ο Σύλλογος συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής της σχολικής κοινότητας, στηρίζει και συμπαραστέκεται στους μαθητές και τις μαθήτριες, σε περίπτωση ανάγκης και συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης καθώς και άλλες δραστηριότητες, όπως ορίζει το καταστατικό του.

Προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους του Συλλόγου, προς όφελος πάντα των παιδιών μας, σημαντική είναι η καλή συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό στήριγμα, για να αισθανθούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην αποστολή που έχουμε αναλάβει. Κυρίως όμως, χρειαζόμαστε τη δική σας ενεργό συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια σε κάθε βήμα.

Είναι βέβαιο ότι οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες για τις οικογένειές μας, αισιοδοξούμε όμως ότι με την δική σας στήριξη και την αγαστή συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας (γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές) μπορούμε να ξεπεράσουμε, τουλάχιστον, ένα μέρος των δυσκολιών και να απαλύνουμε τα προβλήματα.

Εμείς, το νέο Δ.Σ., που συγκροτήθηκε από τις αρχαιρεσίες της 14/12/2018, έχουμε ζήλο και διάθεση να ανταποκριθούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, στα καθήκοντά μας, πάντα με σεβασμό στο σχολείο μας, στα παιδιά μας και σε εσάς. Είμαστε δε πρόθυμοι να αναλάβουμε δράσεις και πρωτοβουλίες αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο για την ενθάρρυνση και υποστήριξη των παιδιών μας, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα ενεργά δίπλα σας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *