Ημερίδα Παρουσίασης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+

On 6 Μαΐου 2018 by admin

Ημερίδα Παρουσίασης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+
ΘΕΜΑ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ημερίδα παρουσίασης Ευρωπαϊκών
Προγραμμάτων Erasmus+ που υλοποιούνται σε επίπεδο σχολικών μονάδων

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Γ΄Αθήνας σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω θα διοργανώσει ημερίδα παρουσίασης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Erasmus+ΚΑ1-ΚΑ2 σε επίπεδο σχολικών μονάδων στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Μοσχονησίων 23- Αιγάλεω-μετρό Αιγάλεω) την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 .
Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν 2-3 εκπαιδευτικοί από κάθε σχολική μονάδα αρμοδιότητάς μας με την σύμφωνη γνώμη του/της διευθυντή/ντριας των σχολείων εφόσον δεν παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία του προγράμματος.
Ο κεντρικός σκοπός της ημερίδας είναι η διάχυση τόσο των παραγόμενων προϊόντων όσο και των αποτελεσμάτων των υλοποιούμενων ευρωπαϊκών δράσεων σε επίπεδο σχολικών μονάδων αλλά και η διερεύνηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ευρωπαϊκή συνεργασία. Επισημαίνεται ότι η διάχυση των αποτελεσμάτων είναι συμβατική υποχρέωση αυτών που υλοποιούν προγράμματα Erasmus+.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντές/ντριες των σχολικών μονάδων αρχικά να ενημερώσουν το Σ.Δ. για την ημερίδα και στη συνέχεια να ενημερώσουν ηλεκτρονικά στο e-mail: gpezou@yahoo.gr μέχρι και τη Δευτέρα 7/5/2018 αναφορικά με τους εκπαιδευτικούς που θα παρουσιάσουν το σχέδιο Erasmus+ του σχολείου τους, συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

1. Σχ. Μονάδα
2. Τίτλος προγράμματος (ΚΑ1…..ΚΑ2…..)
3. Ονοματεπώνυμο συντονιστή
4. Ειδικότητα

71b39fe52b8dda8b5435242dbaabbfa2

Επιθυμητή θα ήταν και η παρουσία κάποιων μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης

Αθανάσιος Αλεξόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *