ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

On 12 Μαΐου 2020 by admin

1) Οι υπεύθυνοι Καθηγητές των τάξεων έχουν ήδη έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους γονείς όλων των μαθητών όλων των Τμημάτων, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις βάρδιες που θα ακολουθήσουν τα παιδιά (εναλλάξ, Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή & Τρίτη- Πέμπτη).

2) Οι γονείς των μαθητών που δεν θα παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία τα μαθήματα – όσοι δεν το έχουν έως σήμερα κάνει – να προσκομίσουν άμεσα δήλωση (απλή), στην οποία θα καταγράφεται ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά δεν θα πάνε στο σχολείο.

3) Οι μαθητές που δεν θα πάνε στο σχολείο και έχουν προσκομίσει δήλωση (σύμφωνα με την Απόφαση της Υπουργού Παιδείας) δεν θα πάρουν απουσίες για όλο το διάστημα που θα λειτουργεί το σχολείο και έως το τέλος του σχολικού έτους.

4) Στην πλατφόρμα e-school θα εξακολουθήσουν να αναρτώνται ασκήσεις για τους μαθητές (όπου είναι δυνατόν).

5) Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν ήδη διαμορφωθεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις των τετραγωνικών ανά μαθητή, σύμφωνα με την απόφαση της Υπουργού Παιδείας και να μην υπάρχει συγχρωτισμός των παιδιών.

6) Η χρήση της μάσκας από τα παιδιά, σύμφωνα με την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, είναι προαιρετική.

7) Το σχολείο έχει ήδη προμηθευτεί επαρκή αριθμό αντισηπτικών χεριών για χρήση από τα παιδιά στις τάξεις και υγρού σαπουνιού για τις τουαλέτες.

8) Το προσωπικό καθαριότητας θα ενισχυθεί με 2 ακόμα άτομα (δηλαδή 4 συνολικά), τα οποία θα βρίσκονται στον χώρο του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου.

9) Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ή ερώτηση, παρακαλώ απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του σχολείου: 210-5981694 & 210-5980666

Comments are closed.